BLOGG


 • Barometri

  in Skader 13 Sep, 2018

  Et fremmeord for de aller fleste, men betydningen er det mange som kjenner på kroppen spesielt i disse dager! Økende verk i muskler og ledd ved væromslag er en greie og ikke bare noe innbilt. En del rheumatiske tilstander predisponerer litt ekstra for dette. Behandling for dette er dårlig dokumentert, men mange svarer godt på litt behandling for å løse opp i muskulatur og lette på trykkfølesen i ledd. Andre svarer godt på litt øvelser de kan gjøre hjemme. Ta gjerne kontakt hvis du vil se om det kan hjelpe deg. 

 • Hodepine

  in Skader 22 Aug, 2018

  Hodepine er veldig vanlig og kan oppstå av veldig mye forskjellig. Alt fra muskulære faktorer til mat og drikke. Det er derfor vanskelig å gi et bestemt tips eller øvelse mot hodepine. Den kanskje vanligste formen for hodepine i dag er tensjonshodepine eller stresshodepine. Det kan oppstå når muskulatur oftest i nakke, hals eller kjeve blir veldig anspent. Da kan disse gi referert smerte opp mot hodet. Mange beskriver det som å ha på en for trang hjelm, andre som smerte opp langs ene siden av hodet, mens andre igjen kan få vondt eller trykkfølelse i pannen. Alt dette er typiske smertebilder fo...

 • Nr fire i EM!

  in Annet 12 Aug, 2018

  Håvard Haukenes som sponses med behandlinger av OPPSIG! naprapatklinikk gikk nylig inn til en sterk fjerde plass i EM i Berlin under svært krevende og varme forhold. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid og satsning mot VM og OL :) I TETGRUPPA: HÃ¥vard Haukenes kjempet lenge om medalje. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

 • Øvelser for korsryggen

  in Øvelser 03 Aug, 2018

   

  Ryggen har godt av belastning. Det er svært sjeldent at ryggen har best av å være helt i ro. Dersom noe er alvorlig skadet som ved et brudd e.l. skal den så klart få ro, men stort sett er det bedre med litt aktivitet enn flatt på sofaen. Det kan føles litt skummelt å bevege på ryggen når den er vond. Med de rette teknikkene kan ryggen komme seg av å bli lirket litt løs og gjerne få tøyd opp litt i musklene som påvirker ryggen. Her er noen eksempler på øvelser som kan være gode og som har liten risiko. 

 • Pappaperm

  in Klinikkinfo 02 Aug, 2018

  I perioden fra august til oktober blir det litt begrensede tider på klinikken da jeg skal ha pappapermisjon. På nettbookingen ligger tilgjengelige tider for behandling. Håper alle har en strålende sommer! 

 • Sommeråpent!

  in Klinikkinfo 08 Jul, 2018

  Klinikken holder åpent i hele juli! 

 • Naprapat Bergen

  in Klinikkinfo 08 Mar, 2018

  Her kan du få hjelp til å bli kvitt plager i musker og ledd. OPPSIG! naprapatklinikk behandler ikke bare rygg og nakke, men er også ekspert på å behandle plager også i armer og ben. 

 • Sykkel VM

  in Annet 15 Sep, 2017

  Lykke til alle syklister og arrangører med verdensmesterskapet på sykkel!

  Klinikken holder åpent for fysikalsk behandling under hele SykkelVM!

  Bybanen går som normalt til Florida, et par minutters gange fra klinikken. 

 • Innleggssåler

  in Skader 29 Aug, 2017

  Det er en jungel av tilbydere av såler og støtter. Klinikken fører Superfeet sine suverene såler som finnes i alle former for å passe dine føtter til ditt behov. 

 • STRESS!

  in Skader 02 Aug, 2017

  Stress er noe vi alle oppplever, men vi opplever alle det forskjellig og mestrer det veldig ulikt. Nyere forskning viser at måten vi reagerer på stress på er helt subjektivt og bygger på tidligere erfaringer med samme situasjon.